VALMENNUKSET

 
 
Recruting and employer branding .jpg

Rekrytointi ja työnantajamielikuva Linkedinissä

Kuinka LinkedIniä käytetään tehokkaasti rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan luomisen välineenä?

Job seekers.jpg

LinkedIn työnhakijoille

Kuinka lähestyä kiinnostavia työnantajia? Kuinka tehdä oma ydinosaaminen näkyväksi ja kiinnostavaksi?  Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen tässä koulutuksessa. 

beginner.jpg

LinkedIn vasta-alkajille

Koulutuksessa käydään läpi LinkedInin perusteita ja peruskäsitteistöä. Jostakin Linkedinin käyttö on aina aloitettava, ja me kerromme mistä ja miksi!

Social Selling.jpg

Sosiaalinen myynti LinkedInissä

Mitä sosiaalinen myynti LinkedInissä käytännössä tarkoittaa? Mitä se mahdollistaa ja tarkoittaa edustamallesi yritykselle  

Students.jpg

LinkedIn opiskelijoille

LinkedInissä kyse on eritoten verkostoitumisesta ja opiskelijoiden olisikin syytä ryhtyä tuomaan osaamistaan esille ja rakentamaan ammatillisia verkostojaan systemaattisesti jo opintojensa aikana.

Master class.jpg

LinkedInin mestarikurssi

Edistyneemmille käyttäjille, jotka haluavat saada LinkedInistä enemmän irti. Jokainen mestarikurssi räätälöidään erikseen, asiakkaan tarpeen mukaan fokusoiden.

Marketing in linkedin.jpg

Markkinointi LinkedInissä

LinkedIn on erittäin tehokas tuotteiden ja palveluiden markkinointikanava, kun sitä käyttää oikein. Eikä vain B2B-sektorilla, vaan myös B2C- ja julkisen sektorin kohderyhmissä.

Public sector.jpg

LinkedIn julkiselle sektorille

LinkedInin käyttö julkisen sektorin viestinnässä kasvaa koko ajan, erityisesti valtionhallinto on jo monen eri organisaation toimesta aktiivinen, mutta kunnallishallinto tulee kaukana perässä.