Linkedin Megaopas 2019 kansikuva.png
 

LinkedIn Megaopas 2019

Suomen kokeneimmalta LinkedIn-asiantuntijalta

Lataa itsellesi opas LinkedInin ammattimaiseen käyttöön ja ota ammatilliset verkostosi haltuun. Opas on ladattavissa ilmaiseksi täyttämällä oheinen lomake. Latauslinkki lähetetään automaattisesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

HUOM! Opas on tarkoitettu jaettavaksi ilmaiseksi ei-kaupalliseen käyttöön. Sen esittäminen tai jakaminen ilman kirjallista lupaa on kielletty. Jos haluat hyödyntää sitä omissa koulutuksissasi, liiketoiminnassasi tai näyttää siitä esimerkkejä, ota yhteyttä kirjoittajaan lunastaaksesi kaupallisen lisenssin tai saadaksesi esitysoikeuden materiaaliin. Muistathan myös aina käyttää lähdeviitettä. Opas on lisensoitavissa kaupalliseen käyttöön.


Ladatessasi Linkedin Megaoppaan rekisteröidyt HC Services Oy:n uutiskirjelistalle. Heti oppaan saatuasi voit poistua listalta, kaikissa saamissasi viesteissä on helppo uutiskirjeen peruutus. Listalle lähetetään satunnaisia uutiskirjeitä koskien aiheita: Linkedin, somerekrytointi, sometyönhaku, social selling, ja markkinointi somessa.

Tietosuojaseloste

HC Services Oy (2166613-5), Candelinintie 5, 90570 Oulu

Yhteyshenkilö: Tom Laine, tom.laine@somehow.fi

Rekisterin nimi: Uutiskirje

Tietojen käsittelyn tarkoitus: Rekisterissä oleville henkilöille jaetaan tietoa uutisista ja tapahtumista.

Tietosisältö:

Rekisteriin ei kerätä muuta tietoa kuin henkilön nimi, sähköpostiosoite ja paikkakunta, sekä vapaaehtoinen tieto koskien yritystä, titteliä ja/tai ammatillista intressiä. Rekisterin tietoja ei jatkokäsitellä millään tavalla. Säännönmukaiset tietolähteet: Rekisterin sisältö muodostuu henkilöiden itsensä ilmoittautumisesta rekisteriin, lataamalla yrityksen tarjoamia ilmaisia materiaaleja, tai osallistumalla ilmaisiin koulutuksiin. Tietojen säännönmukaiset luovutukset: Rekisteritietoja ei luovuteta muille tahoille. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Rekisteriä hyödynnetään MailChimp-palvelussa. MailChimp vastaa osaltaan tietosuoja-asetusten noudattamisesta EU-alueella. Yritys pitää rekisteritiedot Suomessa. Rekisterin suojauksen periaatteet: Yritys suojaa uutiskirjelistatilille pääsyn asianmukaisin toimenpitein. MailChimp huolehtii osaltaan, että rekistereihin ei ole ulkopuolisilla pääsyä. Tarkastusoikeus: Jokaisella on oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa. Tarkastaminen tapahtuu lähettämällä rekisterissä olevasta sähköpostiosoitteesta tarkastuspyyntö rekisterin ylläpitäjän yhteyshenkilölle. Oikeus tietojen oikaisemiseen ja poistamiseen: Jokaisella on oikeus vaatia korjaamaan virheellinen henkilötieto. Korjaaminen tapahtuu lähettämällä rekisterissä olevasta sähköpostiosoitteesta pyyntö rekisterin ylläpitäjän yhteyshenkilölle. Rekisteröity voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä käyttämällä jokaisessa viestissä olevaa Peruutus/Unsubscribe-toimintoa, tai lähettämällä poistopyyntö sähköpostilla rekisterin ylläpitäjän yhteyshenkilölle. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet: Rekisterissä olevia tietoja ei käytetä muihin kuin em. tarkoituksiin.