Työmarkkina on uupunut - mitä tässä nyt odotellaan?

Laskusuhdanne siellä, laman uhka täällä, nousua joillain aloilla, osaajia ei tarpeeksi siellä missä pitäisi, osaajia työttömänä siellä missä ei pitäisi, suo siellä, vetelä täällä. Työmarkkinan toimivuudesta / toimimattomuudesta puhutaan jatkuvasti ja aina vaan, aina löytyy joku kulma mutista. Ei siis mitään uutta taivaan alla.

Read More
Jos kysyt LinkedInin tärkeintä ominaisuutta, olet ymmärtänyt koko palvelun väärin

Yksi useimmin kysyttyjä kysymyksiä LinkedIn-koulutuksissani koskee sitä, mikä on tärkein ominaisuus LinkedInissä. Vastaus on itse asiassa yhtä yksinkertainen ja suoraviivainen kuin kysymyskin: ei ole yhtä yksittäistä kaikille tärkeintä ominaisuutta. Vasta, kun olet tehnyt itsellesi selväksi muutaman perustavanlaatuisen seikan, voit määritellä, mitkä ovat LinkedInin tärkeimmät ominaisuudet.

Read More
Jos osaat deittailla, on LinkedInissä myyminen sinulle lastenleikkiä

Miten avaat pelin, kun löydät LinkedInistä unelmiesi asiakkaan? Siis sen ihmisen, joka istuu juuri sinua kiinnostavassa, isossa organisaatiossa setelinpinon päällä ja tekee kaikki tärkeät päätökset. Toivottavasti et ainakaan myy ensimmäisessä lauseessa, ensimmäisessä yhteydenotossa tai edes ensimmäisessä keskustelussa mitään.

Read More